zondag 21 september 2014

Njam, Njam,...

In al onze reeds gepubliceerde berichten probeerden wij altijd rechtstreeks of onrechtstreeks een link te leggen naar ons project.

Wel, voor één keer willen we daar helemaal van afwijken.
Het was zo leuk en lekker dat we jullie dit toch even willen meegeven.

Vrijdag waren we uitgenodigd bij een collega.
Lekker temperatuurtje, lekker wijntje en tapa's, weinig wind en gezellig buiten eten.
Wat verwacht een mens dan ?

Uiteraard een BBQ !

Niks was minder waar.
No way...geen gegrild vis of vlees, maar een authentieke pizza-oven.
Kwam daar nog het plezier bij dat je je eigen pizza kon samenstellen met de meest
uiteenlopende verse ingrediënten.


En het is geen gezever, maar we hebben nog maar zelden zulks lekkere pizza gegeten.

Afsluiten deden we met eigen gemaakte dessertjes.

Bedankt Dirk, Ann en Toon.

Eerst warm stoken tot 400 à 500°C
Pizza zelf samenstellen onder vakkundige leiding van Toon
Dat wordt een pizza Calzone
The master himself. Was het nu Mario of Luigi ?
Verdomme, wat word ik toch grijs :-(
Mmmm...
Beter dan in de Castelsardo
Vis en vlees topics, alles mogelijk
Profiteren van de laatste zomerdagen.
Pizza Calzone of in mensentaal... de enveloppe
Il forno